O.A.M.G.M.A.M.R. - BRASOV - Educație Medicală Continuă

Managementul Durerii – Curs Online Introductiv – 15 Credite EMC

4 din 5 adulti vor suferi din cauza unei forme de durere la un moment dat, in timpul vietii. Acest …

508ELEVI ÎNSCRIŞI

4 din 5 adulti vor suferi din cauza unei forme de durere la un moment dat, in timpul vietii. Acest prim curs dintr-o serie ampla dedicata Durerii si managementului sau va permit voua, cadrelor medicale, sa deveniti parte integranta din solutia acestei crize majore de sanatate.

Este de netagaduit faptul ca exista o intersectare de interese, cunostinte si abilitati intre diferitele tipuri de terapii fizice (kineto-terapeuti, fizio-kineto-terapeuti, osteopati) si profesionistii in domeniul exclusiv medical. Multi antrenori personali, de exemplu, realizeza evaluari posturale si prescriu exercitii corectoare datorita acestor evaluari. Acest curs are menirea de a creste in mod semnificativ cunostintele pe care le aveti cu privire la functionalitatea corpului uman in corelatie cu durerea ne-specifica.

Retinand aceste aspecte, pe langa faptul ca acest curs (precum si cele care vor urma in aceeasi categorie destinata Managementului Durerii) va aduce un numar de puncte necesare Educatiei Medicale Continue (EMC), el va ofera totodata si posibilitatea de a acumula un set de informatii necesare integrarii terapiilor durerii care sa va ajute sa tratati, sa preveniti si sa educati pacientii.

Cursul se adreseaza tuturor tipurilor de asistentilor medicali,  membri ai O.A.M.G.M.A.M.R. FILIALA BRASOV si este recunoscut si acreditat de aceasta cu 15 credite EMC.

Programa cursului

Modulul I
0Ore 30 minute00:30
Modulul II
0Ore 30 minute00:30
Modulul III
0Ore 30 minute00:30
Cum Intelegeti O Persoana Cu Sindrom Dureros
0Ore 18 minute00:18
Testare Managementul Durerii
0Ore 20 minute00:20

Aprecieri Curs

Cod Certificat

Colegi Online

Nu sunt utilizatori care să fie online
Sus
error: Actiunea dvs. si IP-ul au fost iregistrate in baza noastra de date. In cazul in care acest lucru se mai intampla, voi anula accesul dvs la platforma de cursuri online. Viorel.